5/2018. számú rektori-kancellári körlevél - Elektronikus bérjegyzék bevezetése

A KIRA illetményszámfejtő rendszerben történő számfejtésekhez kapcsolódó fizetési jegyzékek 2018. június 1-től elektronikus felületen érhetők el az alábbiak szerint:

A május hónapra vonatkozó bérekkel kapcsolatban még mindenkinek kiküldjük papír alapon a jegyzékeket, az átállás a júniusi számfejtésektől indul. Júniustól már nem kerül előállításra és kiküldésre papír alapú fizetési jegyzék, helyette elektronikusan lehet az állományokat elérni.

Minden hó közben számfejtett tételről a rendszer automatikusan kiküldi az egyéni e-bérjegyzékes fiókba azokat a jegyzékeket, amelyeknek van fogadó oldala.

 

Munkavállalói teendők:

  1. Ügyfélkapus regisztráció

Akinek még nincs Ügyfélkapus hozzáférése, minél hamarabb nyissa meg bármely Kormányablaknál. A nyitás ingyenes, segítség az alábbi linken érhető el:

https://segitseg.magyarorszag.hu/segitseg/ugyfelkapu/regisztracio


2. Az e-bérjegyzékek megtekintésének menete:

  1. A program eléréséhez szükséges webcím: https://eberjegyzek.allamkincstar.gov.hu
  2. A megadott webcímen a lekérdezés indításához ügyfélkapus bejelentkezés szükséges (ügyfélkapus regisztráció során megképzett felhasználó névvel és jelszóval)
  3. Bejelentkezést követően megtekinthető tételesen, valamint havonkénti és éves bontásban minden számfejtés adata és utalási dátuma. Az e-bérjegyzékek visszamenőlegesen, 2018. január 1-ig feltöltésre kerülnek, és elérhetővé válnak.

 

Az e-bérjegyzék alkalmazás a Nemzeti Kibervédelmi Intézet által elvégzett biztonsági és sérülékenységi vizsgálat eredményei alapján biztonságos, az adatvédelmi jogszabályi előírásoknak megfelel.

 

Az elektronikus bérjegyzékekkel kapcsolatban esetlegesen felmerülő munkavállalói kérdéseiket a munkaugy@sze.hu címen tehetik fel, munkatársaink segítséget nyújtanak a bevezetéssel kapcsolatban.

 

 

 

 

Győr, 2018. május 28.

                                                                    

      Dr. Földesi Péter                             Dr. Filep Bálint                        

             rektor                                            kancellár                                 

Kancellári Hivatal Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00